Jobba hos oss!

Se nedan för lediga tjänster och hur du gör för att skicka in en intresseanmälan.

Växjö Fria Gymnasium är en fristående skola med ca 450 elever, som har funnits sedan 2002. Vi erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar. På alla våra program erbjuder vi nationellt godkänd idrottsutbildning inom ishockey samt profilidrotterna dans, fotboll, gym/fitness, innebandy, ishockey och simning.

På Växjö Fria Gymnasium arbetar legitimerad, kunnig och engagerad personal tillsammans för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas.
Vill du jobba hos oss men det finns ingen ledig tjänst? Skicka gärna in en intresseanmälan via formuläret här under eller direkt till jobb@vaxjofria.se, tack.

Vi söker gymnasielärare i matematik/naturkunskap

Om dig
Vi söker dig som har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa gymnasieelever i matematik samt naturkunskap.

Din profil
Utbildning Krav -Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser
Krav Lärarlegitimation

Dina arbetsuppgifter
VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA VÅR SKOLA?
Vi söker lärare i matematik och naturkunskap från höstterminen 2018.
Växjö Fria Gymnasium har funnits sedan 2002 och är en väl etablerad gymnasieskola i Växjö kommun. Vi har cirka 500 elever som läser på något av skolans program: Naturprogrammet, Samhällsprogrammet, Ekonomiprogrammet och Vård- och Omsorgsprogrammet.
I årsskiftet flyttade vi till helt nya lokaler på Arenastaden och nu växer vi!

Nu söker vi dig som har en lärarlegitimation med behörighet att undervisa gymnasieelever i matematik och naturkunskap. Vårt arbetssätt präglas av goda och nära relationer mellan personal och elever och därför är personliga egenskaper och social kompetens är av stor vikt. Du ska brinna för att utveckla dina elever och din undervisning och sträva efter att tillsammans med dina kollegor inspirera och motivera eleverna till att utvecklas utifrån deras förutsättningar, både när det gäller kunskap och social förmåga.

Sök tjänsten direkt till vänster eller skicka den till jobb@vaxjofria.se.
Ange referens: "matematik/naturkunskap".