Jobba hos oss!

Se nedan för lediga tjänster och hur du gör för att skicka in en intresseanmälan.

Växjö Fria Gymnasium är en fristående skola med ca 450 elever, som har funnits sedan 2002. Vi erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar. På alla våra program erbjuder vi nationellt godkänd idrottsutbildning inom ishockey samt profilidrotterna dans, fotboll, gym/fitness, innebandy, ishockey och simning.

På Växjö Fria Gymnasium arbetar legitimerad, kunnig och engagerad personal tillsammans för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas.
Vill du jobba hos oss men det finns ingen ledig tjänst? Skicka gärna in en intresseanmälan via formuläret här under eller direkt till jobb@vaxjofria.se, tack.

Just nu söker vi en specialpedagog.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och är utbildad specialpedagog. Erfarenhet och kunskaper inom olika typer av utredningar är meriterade.

Din profil
Utbildning
Krav - Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i enhetens elevhälsoteam som består av rektorer, studie -och yrkesvägledare, skolsköterska, kurator och representant från skolans trygghetsteam.

Som specialpedagog arbetar du tillsammans med dina kollegor i elevhälsoteamet för att alla elever ska få det stöd och den hjälp de behöver för att, utifrån sina unika förutsättningar, utvecklas mot sina mål.
Du arbetar förebyggande på organisationsnivå, handledande mot lärare och övrig personal samt till viss del på individnivå med enskilda elever. Du samordnar och administrerar kontakter mellan skola och olika instanser och är central för skolans arbete med anpassningar och särskilt stöd.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och är utbildad specialpedagog. Erfarenhet och kunskaper inom olika typer av utredningar är meriterade.

Sök jobbet senast 24 oktober 2018
Tjänsten är på 100%.
Ansökan märks med "specialpedagog". Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden
Vi tar bara emot ansökningar via e-post: jobb@vaxjofria.se
CV och annonsförsäljare gör sig inte besvär.
Ange referens "specialpedagog".
Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jobb@vaxjofria.se