Jobba hos oss!

Se nedan för lediga tjänster och hur du gör för att skicka in en intresseanmälan.

Växjö Fria Gymnasium är en fristående skola med ca 500 elever, som har funnits sedan 2002. Vi erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar. På alla våra program erbjuder vi nationellt godkänd idrottsutbildning inom ishockey, fotboll och innebandy. Man kan också välja till någon av våra profilidrotter.

På Växjö Fria Gymnasium arbetar legitimerad, kunnig och engagerad personal tillsammans för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas.
Vill du jobba hos oss men det finns ingen ledig tjänst? Skicka gärna in en intresseanmälan via formuläret här under eller direkt till jobb[at]vaxjofria.se, tack.

Vi söker en rektor

Vi söker dig som har en adekvat pedagogisk utbildning och som har erfarenhet av att arbeta som skolledare. Vi ser det som meriterade att du har erfarenhet av att arbeta på en gymnasieskola samt att du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Vi söker dig som är en trygg, ambitiös och positiv ledare. Du är prestigelös och har ett coachande arbetssätt och du är van att arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål. Eftersom du kommer samarbeta tätt med kollegor och personal är det viktigt att du trivs med att arbeta i team och är en god kommunikatör som både är tydlig och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning på tjänsten är 100%.
Sista ansökningsdag 15 november och intervjuer kommer att ske löpande.

Läs om tjänsten här
  • All insamling av telefonnummer/epost-adresser undanbedes!
  • Säljare och nätfiskare gör sig inget besvär!

Tack - Växjö Fria Gymnasium